Jasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Dvaja kamionisti jazdili na ceste pod Strečnom v protismere. Odniesla si to hlava a auto mladého vodiča
Zdielať na

Dvaja kamionisti jazdili na ceste pod Strečnom v protismere. Odniesla si to hlava a auto mladého vodiča

MARTIN / Martinská polícia pátra po dvoch vodičoch nákladiakov. V pondelok po deviatej večer jazdili v protismere a jeden mladý muž si kvôli nim nielenže poškodil auto, ale dokonca zranil hlavu.

Na ceste pod Strečnom dvaja kamionisti predviedli arogantnú jazdu, pri ktorej mnohým ľuďom išlo o život. Túto mimoriadne nebezpečnú situáciu zachytila kamera v aute jedného z vodičov, ktorí išli za sebou v smere z Martina do Žiliny. V úseku pri Dubnej Skale sa zrazu oproti nim v ich jazdnom pruhu objavili dva biele ťahače. Pochopiteľne, šoféri s tým nepočítali. "Až keď vlastne zatrúbili, ja vlastne neviem, ako som sa vyhol, ale podarilo sa mi to, našťastie, ale oni išli veľmi rýchlo," hovorí vodič z Ružomberka Jozef Bradiak. 

"Zrazu len som videl svetlá a kamión predo mnou, ja som nevedel, čo mám robiť, som si myslel, že som mŕtvy, že to ani nestihnem stočiť," hovorí vodič z Košíc Patrik Rímsky. Tento mladý vodič z Košíc sa teda nakoniec, našťastie, taktiež stihol vyhnúť. Pri tomto manévri si poškodil auto. A neskôr, keď šokovaný už išiel vo svojom aute preč si uvedomil, že ho začína bolieť hlava, ktorú si udrel išiel teda na vyšetrenie do nemocnice.
"Mám to vlastne stále opuchnuté, bolí ma hlava ešte dnes, doktor mi povedal, že ešte minimálne týždeň ma to bude bolieť, napichali ma injekciami," hovorí Rímsky. 

Polícia sa snaží zistiť, ktorí nezodpovední vodiči sedeli na týchto dvoch ťahačoch

"Polícia žiada občanov, ktorí boli svedkami tejto jazdy, prípadne majú z tejto jazdy videozáznam, aby tieto informácie oznámili na bezplatnom telefónom čísle 158," informuje hovorkyňa KR PZ Žilina Gabriela Kremeňová. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy