Oblačno
14°
Bratislava
Jela
19.4.2024
VIDEO, ktoré pobúrilo tisíce ľudí: Opitý mladík ničí na cintoríne všetko čo vidí. Pre TV JOJ povedal, že bol opitý, a že ho to mrzí
Zdielať na

VIDEO, ktoré pobúrilo tisíce ľudí: Opitý mladík ničí na cintoríne všetko čo vidí. Pre TV JOJ povedal, že bol opitý, a že ho to mrzí

KUNOVA TEPLICA / Na sociálnej sieti sa šíri video, kde partia mladých ľudí ničí na cintoríne všetko, čo im príde pod ruky. Video pobúrilo tisíce ľudí. K incidentu došlo v obci Kunova Teplica pri Rožňave. Nám sa podarilo nájsť hlavného aktéra, ktorý už dnes všetko ľutuje.


"Bohužiaľ došlo k takej smutnej udalosti, ktorá sa ani nedá slovami opísať, že bola zneuctená pamiatka zosnulých na našom cintoríne," skonštatovala starostka obce Eva Gyenesová, pričom sa tak malo stať až na 25 hroboch. Pozostalí neverili vlastným očiam keď spúšť na cintoríne videli.


"To už neni charakter človeka, čo také dačo urobí, čo to môže byť za človeka,"
skonštatoval pozostalý Gejza Barsony.

"Zaslúži si za to trest. Toto robiť na cintoríne, na pietnom mieste," dodal ďalší Pavol Tomi.

 Starostka obce podala na polícii trestné oznámenie na neznámeho páchateľa. Ľudia však výtržníkov spoznali okamžite.

"Áno spoznal som tam nášho občana Juana," povedal starosta obce Rozložná Viktor Vápeník.



Ide o 13 ročného chlapca, ktorý navštevuje základnú školu. Našli sme ho doma, kde údajne čakal na políciu.

"Ja to všetko ľutujem lebo my sme tam boli opití, ako neboli sme až takí opití ale dosť. Dačo nám bolo a začali sme rozbíjať a nebol som tam sám," povedal Juan.


"Ak bude nejaká škoda, sme schopní to zaplatiť," uviedol otec Juana.

"Celková škoda zatiaľ vyčíslená nie je. Polícia v tejto súvislosti začala trestné stíhanie pre trestný čin hanobenia miesta posledného odpočinku," informovala policajná hovorkyňa Lenka Ivanová.


Nakoľko ide o maloletých zatiaľ nie je jasné aký trest im za tento skutok hrozí. "Ja by som sa chcel veľmi ospravedlniť každému komu som to spravil, že veľmi ma to mrzí," povedal Juan.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy