Zatiahnuté
Bratislava
Danica, Dana
16.4.2024
Majiteľa pirôžkárne trápia opakované krádeže. Páchateľa tentoraz nasnímala kamera
Zdielať na

Majiteľa pirôžkárne trápia opakované krádeže. Páchateľa tentoraz nasnímala kamera

PRIEVIDZA / Prievidzskú pirôžkáreň navštívil v krátkom čase zlodej už tretí krát. Jeho správanie je vždy navlas rovnaké. O pirôžky, či koláčiky záujem nemá. Berie vždy iba peniaze a to len mince. Naposledy ho priamo pri čine nasnímali kamery.

Ten istý páchateľ sa do pirôžkárne vlámal už tretí krát. "Prišiel sem, už to poznal, keďže tu bol aj v minulosti, odtlačil dvere a bol vo vnútri," hovorí prevádzkar Ivan Klimant. 

Kradnúť prišiel za bieleho dňa, o tretej popoludní

Zdržal sa tu pár sekúnd. Namieril si to rovno k pokladni. "Zobral mincovník, mal takú veľkú mikinu s vreckom, tam dal mincovník a išiel von," hovorí Klimant.

​Tak ako dvakrát predtým aj tentoraz vzal zlodej iba mince

Nič iné ho nezaujímalo. "Vždy bral drobné, okolo 45 eur, nebral celé," hovorí Klimant. "Policajt obvodného oddelenia začal trestné stíhanie vo veci prečinu ohrozenia," informuje hovorkyňa KR PZ Trenčín Danka Adámiková."Je to tá istá osoba," hovorí Klimant.

Počas poslednej krádeže mal na hlave kapucňu, ale tvár mu kamery nasnímali. Pátra po ňom nielen majiteľ pirôžkárne, ale aj polícia. Divákov prosia o stotožnenie. "V prípade dolapenia aj odmenu dáme," hovorí Klimant.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy