Zatiahnuté
11°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Záhadná smrť pri Váhu: Muž mal na tele bodné rany. Oblečenie, ale od krvi nebolo
Zdielať na

Záhadná smrť pri Váhu: Muž mal na tele bodné rany. Oblečenie, ale od krvi nebolo

PIEŠŤANY / Pri Váhu v Piešťanoch našli nehybné telo 67-ročného muža. Zarážajúce je, že oblečenie, ktoré mal na sebe nemal poškodené ani od krvi, no na tele mal bodné rany. Záhadné úmrtie rieši trnavská krajská kriminálka.

Nehybné telo muža na brehu rieky Váh, v časti zvanej Lido, našiel náhodný okoloidúci. Bolo to krátko pred pol desiatou hodinou ráno. Muž neváhal a ihneď volal policajtov. Tí spočiatku pracovali s verziou, že muž zomrel bez cudzieho zavinenia. Na prvý pohľad neboli vidieť žiadne zranenia alebo okolnosti, ktoré by mohli súvisieť s trestným činom. Policajti teda miesto zabezpečili a opáskovali. Na miesto privolali aj obhliadajúceho lekára. Ten mal podľa informácií TV JOJ nájsť na tele známky násilia. "Lekár na mieste nevylúčil cudzie zavinenie. Prípad vyšetrujeme ako násilný trestný čin," uviedla hovorkyňa KR PZ Trnava Mária Linkešová.

V oblasti srdca mal mať nebohý muž tri bodné rany. Vyšetrovanie sa teda začalo uberať iným smerom a privolaní boli aj trnavskí kriminalisti. Prehľadávali asi 300 metrový úsek, od miesta, kde telo našli. Na brehu rieky totiž malo byť odparkované aj mužovo auto, ktoré taktiež prehľadávali. Policajti pomocou detektoru kovov zrejme hľadali aj prípadnú vražednú zbraň. Potom, ako policajti zverejnili správu, na policajný Facebook napísala žena, ktorá v nedeľu videla pri Váhu muža na bielom aute.

"Ja som včera predpoludním, aj večer videla staršieho pána na brehu kanála. Mal tam zaparkované biele auto. Aj mi bolo divne, že je tam celý deň, lebo zjavne nelovil ryby a ani nebol na prechádzke," uvádza sa na Facebooku Polícia SR-Trnavský kraj. Či nebohý 67-ročný muž bol práve tým, ktorého obyvateľka videla, polícia preveruje. O tom, čo sa presne na Vážskom ostrove stalo, zatiaľ nevedia. Podľa informácií TV JOJ nemal byť nebohý muž z piešťanského okresu.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy