Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Turista objavil v lese telo nezvestnej Košičanky. K pohrebnému vozidlu ju znášali päť hodín
Zdielať na

Turista objavil v lese telo nezvestnej Košičanky. K pohrebnému vozidlu ju znášali päť hodín

VEĽKÁ LODINA / Mŕtvu päťdesiat ročnú ženu objavil v lese náhodný turista nad obcou Veľká Lodina. Košičanka bola tri dni nezvestná. Po takmer päť hodinovej akcii zniesli hasiči telo hľadanej ženy k pohrebnému vozidlu.

​Po 50-ročnej žene pátrali po tom, čo sa svojej rodine už dlhší čas neozývala. Na miesto svojho bydliska sa nevrátila a so svojimi blízkymi nekomunikovala. "Naposledy bola v kontakte s príbuznými 4. apríla tohto roku, a od tej doby o sebe nepodala žiadnu správu," vyjadrila sa hovorkyňa KR PZ KE Jana Mésarová. Polícia prijala oznámenie o nájdení tela v nedeľu krátko pred 17-tou hodinou od turistu, ktorý išiel okolo. "Vzhľadom na náročný terén sa na miesto udalosti dostali pomocou štvorkolky," povedala hovorkyňa HaZZ KE Jana Matis Libová.

Miesto udalosti polícia, aj hasiči dokumentovali až do neskorého večera. "Privolaný obhliadajúci lekár na mieste predbežne vylúčil cudzie zavinenie a nariadil pitvu, ktorá určí presnú príčinu smrti," uviedla Mésarová. Tri dni nezvestnú, nebohú ženu odviezli hasiči terénnymi autami okolo 10-tej hodiny večer. Policajný vyšetrovateľ už začal trestné stíhanie pre prečin usmrtenia a bližšie okolnosti vyšetrujú.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy