Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Pri zrážke na frekventovanej ulici v Bratislave skončilo auto na streche. Žena zostala zakliesnená vo vozidle
Zdielať na

Pri zrážke na frekventovanej ulici v Bratislave skončilo auto na streche. Žena zostala zakliesnená vo vozidle

BRATISLAVA / Zdemolované auto na streche. Posádka v nemocnici a neprejazdná križovatka. Poludnie v bratislavskej Petržalke skomplikovala nehoda. Podľa svedkov šofér bavoráku šiel prirýchlo a manželom nedal prednosť.

V bratislavskej časti Petržalka na veľkej križovatke ulíc Jíraskova - Pajštúnska od rána nefungovali semafory. Šofér na čiernom BMW s najväčšou pravdepodobnosťou nedal z vedľajšej cesty prednosť na hlavnú.

Podľa svedkov z miesta nehody vo veľkej rýchlosti narazil do Peugeotu, v ktorom sa viezol manželský pár. Po silnej zrážke auto z križovatky doslova odstrelilo o niekoľkometrov ďalej a vrazilo do stojaceho Tuaregu. Po nehode skončil Peugeot prevrátený na strechce.

Posádku z totálne demolovaného Peugeota museli ratovať záchranári a ženu z neho vystrihli hasiči.

Muž z auta dokázal výjsť sám. Žena ostala v aute zakliesnená a pripútaná pásom. Hasiči ju pomocou špeciálnej techniky v priebehu pár minút z auta dostali von. Po prvej pomoci manželský pár odovzdali záchranárom.



"Pri dopravnej nehode sa zranili dve osoby. Obidve mali viaceré poranenia celého tela a museli byť transportovaní do nemocnice," uviedla hovorkyňa operačného strediska Alena Krčová.

 "Alkohol bol u účastníkov dopravnej nehody vylúčený. Celková škoda na vozidlách zatiaľ nebola vyčíslená. Presné príčiny ako aj okolnosti tejto dopravnej nehody sú v súčasnosti v štádiu ďalšieho objasňovania bratislavských policajtov," informovala policajná hovorkyňa Veronika Martiniaková.

Polícia dokumentovala nehodu približne tri hodiny. Počas toho bola cesta čiastočne uzatvorená a polícia odkláňala dopravu. Po nepojazdné autá neskôr prišli prišli odťahové služby, ktoré autá odviezli. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy