Polojasno
14°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Rozruch v nitrianskej nemocnici: Pod oknami ležalo nehybné telo pacienta
Zdielať na

Rozruch v nitrianskej nemocnici: Pod oknami ležalo nehybné telo pacienta

NITRA / Nehybné telo 78-ročného muža našli pod oknami jedného z pavilónov nitrianskej nemocnice. Dôchodca bol po operácii hospitalizovaný na traumatologickom oddelení. Podľa predbežných zistení vyskočil z balkóna.

Muž (78) vyskočil z balkóna zo štvrtého poschodia

Muž bol hospitalizovaný na traumatologickom oddelení. Telo muža, skončilo pod oknami pavilónu chirurgických disciplín, to ,že sa niečo udialo si personál všimol okamžite. Dôchodcu hneď ratovali lekári. Previezli ho do budovy a snažili sa ho desiatky minút oživovať, zachrániť sa ho však už nepodarilo. "Môžeme potvrdiť, že došlo k tragickej udalosti, vzhľadom na citlivosť prípadu sa nebudeme vyjadrovať." informuje hovorkyňa Fakultnej nemocnice Nitra. 

V Nitrianskej nemocnici dôchodca ležal pár dní

Mal problém s nohou a bol po operácii, ktorá dopadla dobre. Postupne sa začal aj pohybovať. K tragédii došlo okolo 17 hodiny. "Okolnosti prípadu polícia vyšetruje," informuje hovorkyňa KR PZ Nitra Renáta Čuháková. 

Informácie televízie JOJ hovoria o tom, že nič nenasvedčovalo tomu, že by mal dôchodca psychické problémy. Mal však viaceré zdravotné problémy. Policajti na mieste prípad zdokumentovali a bola nariadená pitva. "Sme začali stíhanie pre usmrtenie," informuje Čuháková. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy