Oblačno
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Tragická nehoda v Bratislave: Motorkár bol po zrážke s autom na mieste mŕtvy
Zdielať na

Tragická nehoda v Bratislave: Motorkár bol po zrážke s autom na mieste mŕtvy

BRATISLAVA / Tragická nehoda sa stala v nedeľu v bratislavskej Petržalke. Podľa predbežných informácií vodič auta zrejme nedal prednosť 60-ročnému motocyklistovi. Ten, žiaľ, utrpel zranenia nezlučiteľné so životom.

Tragická dopravná nehoda sa stala na križovatke ulíc Kopčianska - Bratská v nedeľu. 32-ročný vodič vozidla značky Mercedes prichádzal z diaľnice D2 a pri odbočovaní vľavo nedal podľa polície prednosť oproti idúcemu motorkárovi.

Zranených si po príchode prevzali záchranári. 60-ročný motorkár pri zrážke, ako aj po páde na zem, utrpel veľmi ťažké zranenia. "Muža sa záchranári pokúšali oživiť, žiaľ bezúspešne," priblížila Alena Krčová, hovorkyňa záchranárov. 

Spolujazdkyňa skončila s ťažkými zraneniami v nemocnici. "Do Univerzitnej nemocnice BA bola prevezená žena po nehode, ktorá utrpela vážne poranenia panvovej časti. V súčasnosti je stabilizovaná mimo ohrozenia života, jej stav zostáva aj naďalej veľmi vážny. Zostáva hospitalizovaná a pod stálym dozorom našich lekárov," uviedla hovorkyňa nemocnice Eva Kliská. 

Záchranári sa museli postarať aj o vodiča auta. Presné príčiny a okolnosti nehody policajti naďalej vyšetrujú.

"Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Bratislave opätovne apeluje na vodičov, aby jazdili bezpečne, zodpovedne, plne sa venovali vedeniu vozidla a dodržiavali príslušné ustanovenia zákona o cestnej premávke," opozorňujú policajti.

https://www.facebook.com/KRPZBA/posts/1141690626253466

Súvisiace články

Najčítanejšie správy