Zatiahnuté
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Nad Bratislavou lietal policajný vrtuľník, hľadal dobodaného muža
Zdielať na

Nad Bratislavou lietal policajný vrtuľník, hľadal dobodaného muža

BRATISLAVA / Muž mal pichnúť v lese nožom iného muža a po skutku sám svoj čin nahlásiť. Polícia ihneď konala a na miesto vyslala vrtuľník. Pátracia akcia sa ani v týchto chvíľach neskončila.

Počas vyše dvojhodinovej akcie bolo potrebné nasadiť letku ministerstva vnútra. Muž mal byť pri údajnom incidente, kedy mal bodnúť ďalšieho chlapa, mimo reality, a to z dôvodu omamných a psychotropných látok. Údajný skutok mal sám nahlásiť prostredníctvom telefonátu na políciu.

Vrtuľník bolo vidno lietať najmä v mestskej časti Dúbravka, ale aj v okolí zoologickej záhrady či bratislavskej Koliby. Niekoľkokrát krížom krážom krúžil po okolí a pátral po dobodanom mužovi.

Vrtuľníkom zraneného muža nenašli. Nasadení boli i pozemní pátrači. Nie je zatiaľ vylúčené, že oznamovateľ si celú situáciu vymyslel. "Hodnovernosť prijatej informácie policajti 4. bratislavského okresu v priebehu dnešného dňa intenzívne preverovali, avšak ani vykonanými pátracími akciami sa ju nepodarilo potvrdiť," informoval o prípade policajný hovorca Michal Szeiff. 

Hoci výjazd vrtuľníka bol poobede ukončený, pátranie po mužovi pokračuje aj naďalej. "K násilnej trestnej činnosti malo podľa oznámenia dôjsť v čase od 25.1. - do 27.1., konkrétne v lesnom poraste v lokalitách nad kúpaliskom Rosnička, v blízkosti objektu Iuventa, nad futbalovým štadiónom ŠKP, park SNP, Líščie údolie, Staré grunty až po ZOO Bratislava, resp. v blízkosti útulku Slobody zvierat," priblížil hovorca. 

Polícia preto žiada svedkov údajného incidentu, aby sa obrátili na políciu s prípadnými informáciami, ktorými disponujú.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy