Polojasno
14°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Na východe Slovenska vyčíňal ozbrojený muž, padlo niekoľko výstrelov
Zdielať na

Na východe Slovenska vyčíňal ozbrojený muž, padlo niekoľko výstrelov

SOBRANCE / V Sobranciach vyčíňal ozbrojený muž. Padlo dokonca aj niekoľko výstrelov. Incident sa odohral pred rodinným domom, v ktorom podľa našich zistení bývajú manželia s dvomi malými deťmi. Agresora policajti spacifikovali priamo pri čine.

37-ročný muž zaparkoval auto s trebišovskými evidenčnými číslami pred rodinný dom, v ktorom žije mladá rodina. Po tom, ako z neho vystúpil, zazvonil pri bráne."Keď mu nikto neotváral, postavil sa na strechu auta a opakovane kričal na majiteľa domu, aby vyšiel von," priblížila policajná hovorkyňa Jana Mésarová. 

Agresor pritom držal v ruke zbraň. Následne z nej dvakrát vystrelil do vzduchu. Domáci, ktorí boli v tom čase vo vnútri, okamžite privolali pomoc."Týmto konaním u obyvateľov domu vzbudil dôvodnú obavu o svoj život a zdravie," doplnia policajná hovorkyňa. 

Podozrivého muža sa policajtom podarilo spacifikovať priamo pri čine. Zaistili tiež zbraň, ktorú mal v legálnej držbe. Na miesto dorazil aj kriminalistický technik, ktorý všetko zdokumentoval a zaistil stopy.

37-ročný muž skončil po zadržaní v cele policajného zaistenia. Zároveň bol podaný návrh aj na jeho väzobné stíhanie. "Sobraneckí policajti po vykonaní potrebných procesných úkonov obvinili 37-ročného muža z michalovského okresu z trestných činov nebezpečného vyhrážania a výtržníctva," upresnila hovorkyňa. 

Obvinenému mužovi za tieto skutky hrozí až trojročný pobyt za mrežami.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy