Zatiahnuté
Bratislava
Juraj
24.4.2024
FOTO: Nehoda policajtov z Nitry. Do ich služobného auta vrazilo auto v protismere
Zdielať na

FOTO: Nehoda policajtov z Nitry. Do ich služobného auta vrazilo auto v protismere

NITRA / Policajti z Nitry mierili preveriť oznámenie, zapnuté mali aj majáky. Napriek tomu do nich vrazilo z boku osobné auto. Policajti utrpeli zranenia, ktoré si budú vyžadovať určitú dobu liečenia.

Policajná hliadka z Nitry vyrazila na preverenie oznámenia do blízkej obce Kolíňany. Keďže volanie o pomoc bolo urgentné, policajti použili pri preprave aj výstražné zvukové a svetelné znamenie. "Pri odbočke na obec Štitáre im do protismeru vošiel vodič Mercedesu odbočujúci z tejto cesty vpravo na Nitru. Došlo k zrážke a okrem škody na vozidlách vznikla aj škoda na zdraví," informuje polícia na svojej stránke. 

Dvaja policajti sa po zrážke budú, podľa predbežného vyjadrenia lekára, liečiť asi 7 dní a u jedného pravdepodobne PN-ka prekročí túto hranicu. Alkohol v dychu vodičov zistený nebol. Okolnosti a miera zavinenia tejto dopravnej zrážky sú predmetom vyšetrovania.

Všetko bolo také nečakané, že policajt za volantom už nedokázal zrážke zabrániť. Po náraze vozidlo, ktoré malo zapnuté majáky letelo ešte niekoľko metrov. V zdemolovanom aute sa zranil policajt, ktorý vozidlo riadil a rovnako aj spolujazdec. Vzadu sedel aj policajný kadet. Všetci traja skončili v nemocnici. Vodič osobného auta sa nezranil.

Na služobnom vozidle vznikla škoda vo výške asi 8000 eur a na druhom vozidle za asi 20 000 eur.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy