Polojasno
18°
Bratislava
Bernard
20.5.2024
Smrteľná nehoda pri Pezinku. Vodič v hmle predbiehal, čelne sa zrazil s autom
Zdielať na

Smrteľná nehoda pri Pezinku. Vodič v hmle predbiehal, čelne sa zrazil s autom

Archívna reportáž

ŠENKVICE / Tragická nehoda v smere do Pezinka. Vodič predbiehal v hmle, nevšimol si však zrejme oprotiidúce auto. Čelná zrážka bola pre vodiča smrteľná.

V pondelok ráno došlo na ceste zo Šenkvíc smerom do Pezinka k tragickej dopravnej nehode. "Vodič na vozidle VW Golf Combi za hmly predbiehal vozidlo VW Polo. Pri predchádzaní došlo v protismere k čelnému nárazu s oproti idúcim vozidlom zn. Fabia Combi a zároveň aj k poškodeniu predchádzaného vozidla zn. VW Polo. Po tejto dopravnej nehode zostalo vozidlo VW Golf stáť na ceste, do ktorého následne narazilo vozidlo Renault Thalia," informovala polícia na svojej stránke.

​Na miesto sa ihneď dostavili záchranné zložky. Vodič vozidla VW Golf Combi utrpel pri dopravnej nehode zranenia, ktorým na mieste podľahol. Vodič na vozidle Škoda Fabia, do ktorého čelne narazilo vozidlo VW Golf Combi, bol po nehode prevezený na ošetrenie do jednej z bratislavských nemocníc. Presné príčiny a okolnosti tejto dopravnej nehody budú predmetom vyšetrovania.

Polícia upozorňuje vodičov, aby za zníženej viditeľnosti boli obozretní a zbytočne neriskovali a nepredbiehali ostatné autá pokiaľ nemali na cestu náležitý výhľad.
"Spomaľte na takú rýchlosť, aby ste boli schopní zastaviť na mieste, na ktoré v danom okamihu dohliadnete. Kedykoľvek sa pred vami môže objaviť nečakaná prekážka, či už v podobe zle osvetleného vozidla, spadnutého stromu, zvieraťa alebo osoby, ktorá podcenila zákonom stanovené reflexné prvky," dodala polícia. Jazda v hmle navyše prináša tiež ďalšie nebezpečenstvo v podobe mokrej a šmykľavej vozovky. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy