Polojasno, dažďové prehánky
15°
Bratislava
Galina
3.5.2024
V noci kukláči zadržali ďalšiu skupinu dílerov
Zdielať na

V noci kukláči zadržali ďalšiu skupinu dílerov

MALACKY / Ďalších drogových dílerov sa podarilo zadržať policajtom v okrese Malacky. V utorok v noci kukláči zasahovali na viacerých miestach na Záhorí. Okrem podozrivých zadržali aj väčšie množstvo rôznych drog.

Akcia s krycím názvom Cezar bola zameraná na skupinu dílerov, ktorí predávali drogy v okolí. Najprv okolo deviatej hodiny večer odstavili v Jablonové osobné auto, v ktorom sedeli dvaja muži Juraj Š, a Jaroslav Š. Podľa informácii TV JOJ, im policajti našli v aute heroín a aj vrecúško s červeným fosforom, ktorý je jednou zo súčastí chemického procesu pri výrobe metamfetamínu z liekov. Na Slovensku nemá iné využitie, no napriek tomu stále nie je jeho predaj pod kontrolou.

"Na viacerých miestach v Malackom okrese vykonali domové prehliadky, počas ktorých zadržali 4 podozrivé osoby, 3 mužov a jednu ženu a množstvo dôkazného materiálu," informovala policajná hovrokyňa Lucia Mihalíková. 

Počas akcie mali policajti zadržať na Záhorí štyri osoby. Kukláči už dlhšiu dobu sledovali skupinu dílerov, ktorí predávali rôzne drogy v okrese Malacky. Hlavne v okolí Rohožníka. Práve v tejto obci sa v utorok v noci zamerali na byt, v ktorom podľa informácii TV JOJ bývala dílerka s priateľom.

Od približne desiatej v noci, do druhej hodiny nočnej zasahovali na druhom poschodí v jednom z miestnych panelákov. Podľa informácii TV JOJ z domu odniesli väčšie množstvo drog. "Taký igelitový sakel plný drog mali. Mali tam aj psa, prehľadávali byt. Nedávno sa tam nasťahovala," informuje obyvateľka ulice. 

"V súčasnosti môžeme potvrdiť, že policajti včera v noci na viacerých miestach v Malackom okrese vykonali policajnú akciu zameranú na drogovú trestnú činnosť. Viac informácii k prípadu poskytneme hneď, ako to umožní procesná situácia vo vyšetrovaní," informovala policajná hovorkyňa Lucia Mihalíková. 

Podľa informácii TV JOJ, medzi zaistenými vecami sa malo nachádzať väčšie množstvo dávok heroínu, metamfetamínu, ale aj extáza a marihuana.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy