Jasno
24°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Peklo v rodinnom dome: Muž fyzicky aj psychicky týral svoju 28- ročnú manželku, hrozil jej smrťou
Zdielať na

Peklo v rodinnom dome: Muž fyzicky aj psychicky týral svoju 28- ročnú manželku, hrozil jej smrťou

Archívna reportáž

Pozrite si rozhovor na tému - násilie na ženách s odborníčkou, ktorú sme si pozvali do ranných novín TV JOJ

BRATISLAVA / Dlhodobé domáce násilie, prípad, ktorý riešila polícia. Zo zločinu týrania blízkej a zverenej osoby vyšetrovateľ obvinil 49- ročného Bratislavčana. Svojej žene mal spôsobovať psychické utrpenie, napádal ju aj fyzicky.

Muž mal podľa informácií polície svoju 28- ročnú manželku týrať dlhší čas. "Podľa doterajšieho vyšetrovania obvinený muž týral svoju 28 - ročnú manželku dlhšie, spôsoboval jej fyzické a psychické utrpenie, bezdôvodne jej vulgárne nadával a ponižoval ju," informovala polícia. K fyzickému útoku malo dôjsť po prvýkrát minulý rok. Ženu mal skopnúť zo schodov v garáži rodinného domu, následne ju mal kopať do hlavy a ťahať za vlasy. Niekoľkokrát sa jej vyhrážal dokonca smrťou. 

Policajtom sa muža podarilo zadržať pri jednom z takýchto činov, skončil v cele policajného zaistenia. "Po vykonaní procesných úkonov, Vyšetrovateľ PZ spracoval podnet na podanie návrhu na vzatie obvineného do väzby. Za takéto konanie hrozí obvinenému mužovi trest odňatia slobody na tri roky až osem rokov," informovala ďalej polícia. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy