Jasno
14°
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
VIDEO: Hrozivo vyzerajúca nehoda na čerpacej stanici. Vodič v plnej rýchlosti narazil do auta, v ktorom bolo dieťa
Zdielať na

VIDEO: Hrozivo vyzerajúca nehoda na čerpacej stanici. Vodič v plnej rýchlosti narazil do auta, v ktorom bolo dieťa

POPOVICE / Vodičom išlo pri tankovaní o život. Z ničoho nič sa k nim vysokou rýchlosťou rútilo auto a narážalo do všetkého, čo mu stálo v ceste.

Vodič škodovky narazil do niekoľkých áut, iba čírou náhodou sa autá odrazili od tankovacích stojanov tak, že vodiči čo práve tankujú odchádzajú po vlastných. V aute, ktoré narazilo vo vysokej rýchlosti do ďalších vozidiel, ostali zakliesnení traja ľudia. Vodič zranil dvoch spolujazdcov, vrátane seba.

Behom niekoľkých minút boli na mieste všetky záchranné zložky. "Mladý vodič a žena stredného veku, tí utrpeli stredne ťažké zranenia. Ošetrili sme ich a previezli do traumacentra Fakultnej nemocnice  v Brne-Bohunice, vo vozidle bola taktiež mladá žena, ktorá utrpele lahšie zranenia. Tú sme ošetrili a previezli do úrazovej nemocnice," povedala hovorkyňa záchranárov Michaela Bothová.


Na záberoch je vidieť, že fábia naráža aj do superb, v ktorom sa nachádza  malé dieťa. "Našťastie nedošlo k zraneniu ale na kontrolné vyšetrenia sme potom malého pacienta previezli do nemocnice v Brne," dodáva Bothová.

Za hrozivo vyzerajúcou nehodou stála podľa polície únava. "Dychová skúška na alkohol bola negatívna, rovnako ako test na drogy. Vodič behom vyšetrovania sa policajtom vyjadril, že bol unavený a že pravdepodobne zaspal,"  informoval Bohumil Malášek, hovorca polície Brno.

 Škody na čerpacej stanici sú vyčíslené na 300 000 korún.

Na čerpacej stanici v Nitre žena vyliala benzín, ktorý následne zapálila. Po tom ako vypukol požiar, odišla. Viac v našej reportáži:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy