Polojasno
14°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Obyvatelia Dunajskej Lužnej neverili svojim očiam, svoje autá si našli ráno zničené
Zdielať na

Obyvatelia Dunajskej Lužnej neverili svojim očiam, svoje autá si našli ráno zničené

DUNAJSKÁ LUŽNÁ / Obyvateľov Dunajskej Lužnej čakalo ráno nemilé prekvapenie. Keď prišli k svojim autám, neverili vlastným očiam. Ich zaparkované vozidlá boli totiž zdemolované. Šoférka, ktorá autá rozbila, z miesta nehody ušla. Podľa miestnych bola opitá. Ženu policajti po pár hodinách vypátrali.

​Dunajská Lužná, Krajná ulica, približne dve hodiny nadránom. Šoférka prešla do protismeru a bez brzdenia vrazila postupne do troch zaparkovaných áut. Tie skončili doslova k sebe prilepené a zničené. Napriek tomu, vo svojej jazde pokračovala, nezastavila a neprivolala ani políciu. 

"Vodička v jazde pokračovala na Novú ulicu, kde opätovne narazila do zaparkovaného vozidla," uviedla policajná hovorkyňa Lucia Mihalíková. Žena potom, ako rozbila tri autá, z miesta nehody ušla. Polícia ju ale o niekoľko hodín vypátrala.

Jedno zo zničených áut patrilo aj mladej mamičke. Podľa je slov je zrelé akurát tak do šrotu. "To sa opravovať už ani neoplatí. Nejaká pani pravdepodobne pod vplyvom proste nabúrala nám tri autá a ešte po ceste chytila ďalšie štvrté," poznamenala majiteľka poškodeného auta. 

Šoférku aj s autom, na ktorom napáchala škody, policajti našli v dome v neďalekej Rovinke. Podľa miestnych mala žena okrem alkoholu užiť aj lieky na depresiu. Vraj má partnerské problémy a na to, čo sa v noci počas jej jazdy stalo, si nepamätá. "Vodička nebola podrobená dychovej skúške z dôvodu časového odstupu od času dopravnej nehody po vypátranie vodičky," vysvetlila Mihalíková. 

V praxi to znamená, že aj keby nafúkala nejaké to promile po niekoľkých hodinách od jej dopravnej nehody, mohla by tvrdiť, že pila až po jazde."Dopravní policajti v Senci uvedenú vec objasňujú ako podozrenie zo spáchania priestupku, a to úteku z miesta dopravnej nehody," skonštatovala Mihalíková. 

"No zrejme musela mať toho vypité. Mohla niekoho zraziť, keď nadránom si to trúfla. A preto išla touto cestou a išla smerom na jazero, lebo nešla po hlavnej, lebo tam je polícia. Toľko vedela, čo robí," povedal miestny obyvateľ. 

Žene teraz hrozí pokuta až 1 300 eur. Okrem peňažného trestu môže prísť o vodičák až na 5 rokov.

Strach, paniku a obrovský šok zažili obyvatelia na bratislavskej Kolibe. Besniaci muž hádzal kamene do áut za plnej premávky. Podrobnosti má Andrej Zavřel

Súvisiace články

Najčítanejšie správy