Jasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Brutálny prepad v Humennom: Agresívni muži spôsobili majiteľovi bytu peklo
Zdielať na

Brutálny prepad v Humennom: Agresívni muži spôsobili majiteľovi bytu peklo

HUMENNÉ / Prepadli ho vo vlastnom byte v Humennom. Agresívni muži vtrhli dovnútra, majiteľa zbili a v izbách všetko rozbíjali. Podľa svedkov mali páchatelia naponáhlo. Pri úteku dole schodmi takmer zvalili jedného z obyvateľov bytovky.

Muži si to namierili do bytu na najvyššom poschodí. Viacerí svedkovia potvrdili, že potom ako vtrhli dovnútra, začali všetko ničiť. "My sme boli v byte a prišli takí traja, či dvaja všetko mu porozbíjali," povedal svedok incidentu.


Susedia hovoria, že z bytu sa ozýval hlasný krik. Páchateľov potom videli, ako utekajú po schodoch. "Krik počuli a ešte aj susedka, ktorá robila rajóny, tak počula a všetko mu porozbíjali. A bola tu aj polícia. Ale oni ihneď utiekli," vyjadril sa jeden zo svedkov. "Vyšetrovateľ OKP OR PZ Humenné vedie v tomto prípade trestné stíhanie pre prečin porušovania domovej slobody," uviedla hovorkyňa KR PZ Prešov Jana Ligdayová.


Na majiteľa bytu dokonca fyzicky zaútočili. Čo mužov k takémuto konaniu viedlo, zisťuje polícia. "Aj dvere mu rozbili, aj ešte sklo na dverách. Ja neviem, čo sa tam stalo," prezradil svedok incidentu.


Obvinenie doposiaľ nebolo vznesené žiadnej konkrétnej osobe. "Bližšie sa k prípadu nebudeme vyjadrovať, aby to nenarušilo priebeh samotného vyšetrovania," dodala Ligdayová. Ľudia z tejto bytovky priznali, že sa tu necítia bezpečne a podobné incidenty už zažili viackrát. "Tu stále chodia policajti," povedal svedok incidentu.


Súvisiace články

Najčítanejšie správy