Oblačno
13°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Bil ho, škrtil a hodil ho o zem. Mladého vodiča pri Michalovciach napadol motorkár
Zdielať na

Bil ho, škrtil a hodil ho o zem. Mladého vodiča pri Michalovciach napadol motorkár

MICHALOVCE / Mladý vodič auta skončil na ošetrení v michalovskej nemocnici. Na ceste ho mal najskôr slovne a potom aj fyzicky napadnúť motocyklista. Bil ho, škrtil a hodil ho o zem. A to všetko pre niečo, čo sa ani nestalo.

K incidentu došlo na jednej z Michalovských ulíc. Predchádzať tomu malo menšie nedorozumenie. "Začal ma motorkár predbiehať, ale tu končí sedemdesiatka, auto pred nami začalo brzdiť a ten motorkár si myslel, že ja ho automaticky vytláčam z cesty, čo nie je pravda," vraví napadnutý Pavel. 

Motocyklistu to zrejme natoľko nahnevalo, že sa neovládol. Svoju zlosť si mal najskôr vybiť na mladíkovom aute. "Trochu pribrzdil, prišiel na moju úroveň z ľavej strany, rukou mi odbil spätné zrkadlo a začal pridávať," pokračuje Pavel. 

Obaja vodiči následne zaparkovali pri krajnici, aby si to medzi sebou vyjasnili. Pavel vtedy ešte netušil, čo bude nasledovať. "Vystúpili sme a začal mi nadávať, že čo si potrebujem dokazovať na mercedese. Chytil ma za krk zozadu, začal ma triasť a tu ma hodil o tieto kamene na zem, ja som spadol, udrel som si pravú nohu, pravú ruku a ešte ako som vstával zo zeme, tak vtedy ešte ma rukou udrel po hlave," opisuje ďalej napadnutý 25-ročný mladík. 

Muž po tom všetkom nasadol na motorku a bez slova odišiel. Napadnutý mladík to však nechcel nechať iba tak a na miesto privolal policajtov. "Si hovorím no tak čo, auto sa dá opraviť, ale také napadnutie je cez čiaru si myslím. Už je podané trestné oznámenie, už sa aj zistilo o koho ide, tak čakáme čo bude," hovorí Pavel. "V tejto súvislosti polícia prijala trestné oznámenie pre podozrenie z priestupku proti majetku a priestupku proti občianskemu spolunažívaniu," informuje policajná hovorkyňa Jana Mésarová. 

Pavel musel vyhľadať aj pomoc lekárov. Po incidente má totiž na tele viaceré poranenia. "Ide o vonkajšie poranenia pravého kolena, pravej nohy, pravého palca, pravej ruky a to je asi všetko," skonštatoval Pavel. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy