Oblačno
15°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Packa zabezpečí policajtom chýbajúci „toaleťák“
Zdielať na
Krimi

Packa zabezpečí policajtom chýbajúci „toaleťák“

V rubrike Ako to nespackať od šéfa šéfa pýtajú rady aj policajti

V rubrike „Ako to nespackať“ sa môžu pýtať na rady aj samotní policajti. Jeden z nich, policajt z Lučenca využil túto šancu a „svojho“ prezidenta sa pýta ako je možné, že policajti v okrese Lučenec a Poltár nemajú na záchode toaletný papier - a či si ho aj on na prezídiu kupuje za vlastné peniaze.

„Žasnem, že policajti v Poltári, v Lučenci majú len takýto problém. Ja ich mám podstatne viac, ale ten toaletný papier im zariadim,“ ubezpečil svojich podriadených Ján Packa.

Mnohých divákov zaujíma, či musia vymeniť pôvodné žlto-zelené reflexné vesty za oranžové. Prezident Policajného zboru SR Ján Packa však ubezpečuje, že vodiči môžu používať aj naďalej žlto-zelené vesty. „Jediné, čo je zakázané, je používať nápis polícia, alebo akúkoľvek kombináciu nápisov s nápisom polícia,“ dodáva Packa.

Konkrétny problém zaujíma aj diváka z Prievidze, ktorému prasklo čelné sklo na aute. Mal na ňom však nálepky o technickej a emisnej kontrole. Pýta sa, či si teraz musí ísť vybavovať nové nálepky, alebo, či mu budú stačiť osvedčenia, ktoré dostal po absolvovaní kontroly.

 „V prípade týchto nálepiek mu postačujú obidve osvedčenia o technickej a emisnej kontrole. Pre kontrolu policajtov to postačuje,“ radí prezident Packa.

Zdielať na

Najčítanejšie správy