Jasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Výsledky policajného vyšetrovania nečakajte hneď
Zdielať na
Krimi

Výsledky policajného vyšetrovania nečakajte hneď

Hromadnú dopravnú nehodu vyšetruje polícia dlhšie

Pán Peter má pocit, že slovenská polícia je nečinná. Už uplynulo päť dní odvtedy čo do osobného auta pána Petra nabúralo motorové vozidlo, ktoré šoféroval opitý vodič. Tento vodič popritom poškodil údajne ďalších sedem áut. Prečo sa teda polícia pánovi Petrovi neozvala?

„Vzhľadom na poškodenie siedmich vozidiel je zrejme rozsiahlejšie dokazovanie a od nehody prešli tri dni, tak ja si myslím, že polícia sa mu v najbližšom čase ozve, “ upresňuje šéf Policajného prezídia.

Ďalší divák spolupracoval s políciou a identifikoval páchateľa. Ten mu „na oplátku“ poškodil jeho motorové vozidlo. Vypovedal teda opäť, ale s výsledkami vyšetrovania ho nikto neoboznámil. Packa zdôrazňuje, že ani v tomto prípade nie je na vine polícia. „Pokiaľ občan nežiadal vyslovene políciu o oboznámenie s výsledkami vyšetrovania, tak polícia nie je povinná mu to zaslať. Keď nás však požiada o to písomne, obratom polícia splní jeho písomnú žiadosť.“

Má vôbec policajt nárok na príspevok na bývanie aj keď má trvalý pobyt na strednom Slovensku, ale pracuje v Košickom kraji? Dozviete sa v priloženom videu.

Zdielať na

Najčítanejšie správy