Jasno
13°
Bratislava
Marek
25.4.2024
NAKA ukončila akciu Kamiben. Telo ženy našli zakopané 100 km od miesta, kde bývala
Zdielať na

NAKA ukončila akciu Kamiben. Telo ženy našli zakopané 100 km od miesta, kde bývala

NIŽNÝ ŽIPOV / Elitní policajti z Národnej kriminálnej agentúry až včera večer ukončili akciu s názvom Kamiben, teda láska. Telo ženy, ktorú zrejme zavraždil jej manžel Erik, našli zakopané v okrese Trebišov. Je to viac ako 100 kilometrov od miesta, kde bývala. Upozorňujeme, že obsah článku nie je vhodný pre maloleté osoby či slabšie povahy.

​Erik mal zakopať svoju manželku s pomocou ďalšej osoby, ktorej sa vyhrážal. Zrejme aj preto policajti urobili domovú prehliadku na adrese, kde žil so svojou novou družkou.

Podľa zistení polície Erik svoju manželku zabil ešte 3. marca. Násilím ju mal vtlačiť do svojho auta a odviezť z Richnavy. "V obci Kluknava mal odbočiť na lesnú cestu, tam usmrtiť pripraveným nožom a potom telo opäť naložiť do auta a previezť k rybníku v obci Nižný Žipov v trebišovskom okrese. Pod hrozbou násilia mal donútiť ďalšiu osobu zakopať telo nebohej v stromovitom poraste pri ceste do obce Hrčeľ," informuje polícia na svojej stránke. 

Vyšetrovanie polície stále prebieha, čaká sa na potvrdenie výsledkov testov DNA nebohej ženy. Vyšetrovateľ však už voči podozrivému vzniesol obvinenie.

Pozrite si súvisiacu reportáž:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy