Polojasno
15°
Bratislava
Monika
7.5.2024
Ďalší vyhasnutý život na cestách. Na diaľnici D1 prišiel o život 57-ročný motocyklista
Zdielať na

Ďalší vyhasnutý život na cestách. Na diaľnici D1 prišiel o život 57-ročný motocyklista

Archívna reportáž

V Žiline sa vo štvrtok v noci stala vážna dopravná nehoda. Zranili sa pri nej traja ľudia a na mieste havárie zostali štyri nehybné telá:

BRATISLAVA / Život 57-ročného motocyklistu si vyžiadala dopravná nehoda v piatok po 17:00 na diaľnici D1, kde z doposiaľ nezistených príčin spadol a narazil do zvodidiel. Muž utrpel zranenia, ktorým napriek snahe záchranárov, podľahol.

Diaľniční policajti dokumentovali vážnu dopravnú nehodu, pri ktorej prišiel o život 57 ročný motocyklista. "K nehode Suzuki Marauder došlo v piatok približne o 17.15 h na 68. km diaľnice D1. Motorkár odbočoval na Madunice, z nezistených príčin spadol a narazil do zvodidiel," informovala trnavská krajská polícia na sociálnej sieti. 

Muž utrpel zranenia, ktorým, napriek snahe záchranárov, podľahol. Polícia v úseku po nehode na istý čas uzatvorila cestu a nehodu zadokumentovala.

Presné príčiny a okolnosti nehody sú predmetom vyšetrovania. Zároveň polícia žiada svedkov, ktorí v čase nehody išli okolo a videli, ako sa stala, aby to oznámila na polícii, prípadne prostredníctvom súkromnej správy na Messenger.

Zároveň polícia apeluje na vodičov všetkých motorových aj nemotorových vozidiel, aby jazdili obozretne, bezpečne a nepreceňovali svoje schopnosti.

Medzi Jablonicou a Senicou prišlo k tragickej nehode. Cyklistka si nevšimla nákladiak:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy