Zatiahnuté
13°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Hrozivá dopravná nehoda pri Žiline. Auto po zrážke s diviakmi narazilo do stromu a začalo horieť
Zdielať na

Hrozivá dopravná nehoda pri Žiline. Auto po zrážke s diviakmi narazilo do stromu a začalo horieť

ŽILINA / V žilinskej mestskej časti Budatín sa vo štvrtok v noci stala vážna dopravná nehoda. Zranili sa pri nej traja ľudia a na mieste havárie zostali štyri nehybné telá.

"Dopravnú nehodu ohlásili vo štvrtok v noci krátko po 23:00, žilinskí hasiči smerovali na Dolnú ulicu v miestnej časti Budatín. Osobné motorové vozidlo tu po zrážke so štyrmi diviakmi zišlo z cesty, kde narazilo do stromu a začalo horieť. Hasiči požiar uhasili a asistovali pracovníkom Záchrannej zdravotnej služby pri ošetrovaní troch zranených osôb," uviedol hovorca Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Žiline Michal Kypus.

Našťastie, všetci štyria členovia posádky stihli vystúpiť z auta a podarilo sa im uniknúť do bezpečia pred plameňmi. Pri havárii sa zranili traja spolujazdci, ktorých záchranári previezli do žilinskej nemocnice. Obeťami tejto dopravnej nehody sa stali štyri diviaky - diviačica a tri minuloročné mladé. Podľa poľovníka zvieratá zišli z hory, boli smädné a chceli sa napiť v neďalekej rieke Váh. 

Pri dychovej skúške policajti zistili, že 19-ročný vodič pred jazdou alkohol nepil. Po zdokumentovaní nehody políciou pomohli hasiči naložiť havarované auto na vozidlo odťahovej služby.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy