Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Po tragickej zrážke áut pri Nitre, vyhasol život aj mladého vodiča
Zdielať na

Po tragickej zrážke áut pri Nitre, vyhasol život aj mladého vodiča

CABAJ / ČÁPOR - Dvadsaťšesťročný vodič prešiel autom do protismeru a skončilo sa to mimoriadne tragicky. Skrížil cestu osobnému autu, v ktorom sedeli dvaja muži. Obaja zrážku neprežili, zomrel aj mladý vodič. Tragická nehoda sa stala medzi Cabajom-Čáporom a Nitrou.

K nehode došlo krátko potom, ako, 26-ročný vodič vyšiel z miernej zákruty. S autom vletel do protismeru a skrížil cestu vozidlu, ktoré išlo oproti. Autá do seba čelne vrazili. Vodičovi strieborného auta sa zastavil tachometer na 150km/h. Na plnej čiare prešiel do protismer, kde sa zrazil s Dáciou

Dacia skončila mimo vozovky. Pár sekúnd po zrážke okolo prechádzal bývalý hasič aj s kamarátom. Okamžite volali záchranárske zložky a spolu s ďalšími vodičmi sa snažili pomôcť.

Pri zrážke sa dve osoby vážne zranili, aj napriek snahe záchranárov sa im pomôcť nedalo. Na mieste boli mŕtvi. Vodiča VW na mieste museli oživovať. Previezli ho s vážnymi zraneniami do nitrianskej nemocnice. Dvaja v druhom aute neprežili."Tretia osoba utrpela zranenia rôzneho charakteru. Cesta je momentálne uzavretá v oboch smeroch," informovali hasiči. 

Podľa informácií TV JOJ, ktoré potvrdila hovorkyňa nitrianskej nemocnice Tatiana Timková, po prevoze zomrel aj 26-ročný vodič druhého vozidla. Podľa informácií televízie JOJ nemal zapnutý bezpečnostný pás. Okolnosti nehodu sú v štádiu vyšetrovania. Mŕtvy vodič pochádzal z Nitry. Nebohí 45-ročný vodič a 52- ročný spolujazdec pochádzali zo Šale.

K vážnej nehode došlo aj na diaľnici D1 pri Senci. Viac sa dozviete TU:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy