Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Danica, Dana
16.4.2024
Muž pred domom napadol kriminalistov. To mu ale nestačilo a pokračoval ďalej
Zdielať na

Muž pred domom napadol kriminalistov. To mu ale nestačilo a pokračoval ďalej

KAPINCE / Tridsaťpäťročný muž napadol kriminalistov, ktorí prišli k jeho domu. Stalo sa to v okrese Topoľčany. Na policajtov zaútočil päsťami a kopancami. Okrem toho im aj vulgárne nadával. Jeden z kriminalistov má po útoku viaceré zranenia.

Útok na policajtov sa stal na ulici v obci Kapince. Kriminalisti prišli k domu 35-ročného muža. Ten na nich spustil najskôr vulgárne nadávky a okamžite fyzicky zaútočil. "Sotil policajta do pliec ten dopadol na prednú kapotu a páchateľ sa ho snažil udierať päsťami," informovala hovorkyňa polície Renáta Čuháková. Druhý kriminalista išiel kolegovi na pomoc pričom sa mu muža podarilo zachytiť. Páchateľ, však udrel aj jeho a útok pokračoval.  Muža, ktorý bol mimoriadne agresívny sa policajti snažili spacifikovať. On sa však rozhodol s nimi bojovať. Muža, sa im podarilo zhodiť na zem a chceli mu dať putá.
 
"Následne pritom, ako sa ho snažili spacifikovať, policajta dvakrát kopol do hlavy, do pravej ruky a do ľavej," informovala ďalej policajná hovorkyňa. 

Mužovi však ani to nestačilo a kriminalistom sa vyhrážal, že ich zabije a každý deň ich bude biť. Útočník sa pri tomto incidente nezranil. Jeden z policajtov, však má viaceré poranenia a momentálne je na maródke. "Zranenia hlavy, ruky s neustálenou dobou liečenia," doplnila Čuháková. Kriminalistom prišla na pomoc hliadka a muža predviedli na oddelenie, kde mal čo vysvetľovať. Polícia, prípad vyšetruje, ako útok na verejného činiteľa. "Za trestný čin útoku na verejného činiteľa hrozí v prípade dokázania viny až trojročný trest odňatia slobody," dodala Čuháková. 

Pozrite si reportáž o mužovi, ktorý brutálne zaútočil na policajtov:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy