Skoro jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
​Kuriózna dopravná nehoda v Bratislave. Traktorista narazil do elektrického stĺpa, škoda bola vyčíslená na desiatky tisíc eur
Zdielať na

​Kuriózna dopravná nehoda v Bratislave. Traktorista narazil do elektrického stĺpa, škoda bola vyčíslená na desiatky tisíc eur

BRATISLAVA / V centre Bratislavy nezvládol rakúsky občan zákrutu a s traktorom narazil do elektrického stĺpa. To ale nebolo všetko.

​Kuriózna dopravná nehoda obmedzila premávku vo večerných hodinách v hlavnom meste. Rakúšan prechádzal s novým traktorom s rakúskym evidenčným číslom v smere od Šancovej na Štefánikovu ulicu. Podľa polície pravdepodobne neprispôsobil jazdu svojim schopnostiam, vlastnostiam vozidla, poveternostným podmienkam a v neprimeranej rýchlosti prerazil zábradlie na chodníku a vrazil do elektrického stĺpa.

Po náraze sa poškodilo trakčné vedenie, a tak na určitý čas nepremávali trolejbusy. Pred budovou SAV a v okolitých hlavných ťahoch sa tvorili dlhé kolóny. Našťastie, sa v tom čase nikto nenachádzal na chodníku, a tak ho nezranil náraz ani strhnuté elektrické vedenie.

"Vodič bol po dopravnej nehode podrobený dychovej skúške, ktorej výsledok bol negatívny. Pri dopravnej nehode sa nikto nezranil. Za porušenie ustanovení zákona o cestnej premávke bola vodičovi uložená bloková pokuta vo výške 200 eur," uviedla hovorkyňa KR PZ Bratislava Lucia Mihalíková. Škoda, ktorú vodič svojou nezodpovednou jazdou spôsobil, bola predbežne vyčíslená na 25 000 eur.

Husté sneženie a silný vietor spôsobil poriadny chaos. Komplikované to mali najmä vodiči na cestách. Viac sa dozviete v archívnom VIDEU:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy