Zatiahnuté
10°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Zlodeji ukradli auto známej herečke. Skupina HAKA jej priniesla radostnú správu
Zdielať na

Zlodeji ukradli auto známej herečke. Skupina HAKA jej priniesla radostnú správu

BRATISLAVA / Známej herečke pár dní pred štedrým dňom zmizlo auto. V kútiku duše dúfala, že sa jej vráti. V utorok sa dozvedela radostnú správu. Vypátrala jej ho skupina HAKA. Polícia po páchateľovi pátra a začala trestné stíhanie pre prečin krádeže. Zlodejovi hrozí trojročné väzenie.

Ukradnuté auto bolo v pátraní viac ako dva týždne a zmizlo z Račianskeho mýta. Skupine HAKA sa ho podarilo vypátrať v bratislavskom Ružinove. "Včera sme dostali informácie, že vozidlo by sa mohlo nachádzať v tejto lokalite. My sme lokalitu prepátravali, ale tento objekt bol uzavretý. Dnes ráno sme v pátraní pokračovali a ráno bolo potvrdené," uviedol Štefan Farkas, HAKA. 

"Nádej tam bola, keďže som mala dobré referencie som si hovorila, že neviem kto to zobral ale tak som si len hovorila - prosím, vráť mi to," povedala herečka Eva Sakálová. 

Zlodej na ukradnutom aute vymenil tabuľky s evidenćnými číslami. Nie je vylúčené, že auto mohol páchateľ použiť pri inej trestnej činnosti. "Po kontrole cez VIN sme zistili, že auto je skutočne v pátraní. Na vozidlo VW Polo boli nahodené ŠPZ z Toyoty Corolla ročník 2019 biele farby. V poradí sa jedná už o 166 ukradnuté auto, ktoré sme v ďaka našej aplikácií a členov skupiny HAKA OBJAVILI," potvrdil Štefan Farkas, HAKA. 

Herečka, ktorá hrala v Paneláku v kútiku duše dúfala, že sa jej auto objaví. Dnes ráno sa dozvedela dobrú správ správu a neskrývala radosť. "Verila som, modlila som sa, samozrejme nečakala som. Ťažko sa to popisuje, šťastie, vďačnosť," povedala herečka. 

Na miesto prišiel aj kriminilastický technik. Ten auto zadokumentoval a zabezpečil prípadné stopy, ktoré by mohli pomôcť k vypátraniu zlodeja. Vozidlo neskôr odviezla odťahová služba na ďalšiu expertízu. Neskôr bude auto vrátené majiteľke. Štefan Farkas na záver posiela všetkým zlodejom štipľavý odkaz: "Posledné dva týždne máme toľko práce, že nevieme čo skôr. Zlodeji dostávajú veľký výprask. V roku 2019 ho dostávali poriadny. A 2020 ich čaká peklo, môžu sa tešiť na vojnu."

Súvisiace články

Najčítanejšie správy