Oblačno
Bratislava
Soňa
28.3.2024
V prípade zbitého 19-ročného Adama nastal posun. Padli prvé obvinenia
Zdielať na

V prípade zbitého 19-ročného Adama nastal posun. Padli prvé obvinenia

BRATISLAVA / V prípade zbitého 19-ročného Adama nastal posun. Polícia potvrdila, že v prípade padli už prvé obvinenia. Incident sa odohral v centre hlavného mesta, potom ako mal Adam brániť svoju priateľku. Po útoku ho museli ošetriť v nemocnici.

"Mám fraktúru nosa, kde je dislokácia 2 milimetre. Mám pomliaždenú lícnu kosť a mám zlomený zub. Zlomenú pravú prednú jednotku. Cítil som sa veľmi malátne bolo mi na odpadnutie," opísal výsledky bitky Adam. 

Zranenia mu mal spôsobiť Richard pred podnikom na námestí SNP, kde Adam v ten večer hral ako DJ. Konflikt sa údajne začal ešte v klube. Podľa jeho slov si tam 19-ročný študent, ktorý sa vo voľnom čase venuje DJingu zastal priateľku. Tú mal Richard viackrát počas večera obťažovať. Z klubu si nakoniec zobrali veci a chceli ísť domov. Na ulici situácia,vyvrcholila. Richard si tam mal na Adama počkať. Keď vyšiel z klubu von, Richard ho mal zhodiť na chodník a viackrát päsťami udrieť do hlavy a do tváre.

"Tento mladý muž je asi dosť nešťastný a nespokojný sám so sebou a svoje ego si potrebuje uplatňovať nejakým takýmto spôsobom, ktorý je dosť primitívny," myslí si mama Adama. 

V ten večer mal byť napadnutý okrem Adama aj jeho kamarát. Jemu mal uštedriť niekoľko rán zas 20-ročný kamarát Richarda. Polícia v priebehu pár dní vypočula viacerých svedkov. Dvojicu, ktorá mala spôsobiť zranenia mladíkom už obvnila. "Na základe zabezpečenej dôkaznej situácie bolo v danom prípade vznesené obvinenie z prečinu výtržníctva v súbehu s prečinom ublíženia na zdraví dvom mužom vo veku 20 a 21 rokov," uviedla hovorkyňa bratislavskej krajskej polície Lucia Miháliková. V prípade preukázania viny hrozí dvom obvineným mladíkov niekoľkoročný pobyt za mrežami.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy