Zatiahnuté
11°
Bratislava
Danica, Dana
16.4.2024
Ľúbostná aféra so slovenskou prostitútkou sa skončila smrťou Rakúšana
Zdielať na
Krimi

Ľúbostná aféra so slovenskou prostitútkou sa skončila smrťou Rakúšana

Muž dal Slovenke vyše šesť miliónov korún, napriek tomu ona odmietla pevný vzťah s ním

Keďže jeho syn chce teraz späť od prostitútky aspoň časť peňazí, musela sa dnes dostaviť pred súd v Grazi ako obžalovaná z ťažkého podvodu.
      

Dnes už 46-ročná blondínka má za ušami aj iné veci, píše agentúra APA. Pred niekoľkými rokmi prepadol kvôli nej banku tiež muž zo Štajerska, lebo od neho chcela peniaze. Od iného robotníka, ktorý si nežil nad pomery, vylákala 50.000 eur (1,5 milióna Sk).
      

Ženatého muža, ktorý sa kvôli nej neskôr obesil, stretla počas svojej práce v bordeli. "Najprv chodil raz za týždeň, potom takmer každý deň," chválila sa prostitútka vzrastajúcim záujmom muža.
      

"Bol to drahý špás, nie?" spýtal sa sudca Helmut Wlasak. "On tam často len sedel," tvrdila obžalovaná.

"To teda bude mať šéf radosť..." poznamenal sudca.
      

Po nejakom čase sa stretli obaja aj súkromne a nakoniec jej dal nápadník peniaze na nový dom. Ona sa tam hneď nasťahovala aj so svojimi štyrmi deťmi, on sa tam mal usídliť neskôr.
      

Z poznámok Rakúšana vyplynulo, že ona s ním už nechcela pokračovať vo vzťahu. Keď si to uvedomil, zabil sa. V rozlúčkovom liste napísal: "Ona je falošná ako had, len ma využila."
      

Slovenka sa v žiadnom prípade necíti byť vinná. "Len za to, že niekto dostane peniaze, sa nedá hovoriť o podvode," vyhlásil jej advokát.
      

Teraz majú predstúpiť pred súd ďalší svedkovia, medzi nimi syn obete, ktorí by mali vniesť do prípadu viac svetla. Súdny proces dnes odročili.

Zdielať na

Najčítanejšie správy