Skoro jasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Žena mala stráviť u muža kľudný večer. Odrazu vybehla na ulicu s reznými ranami
Zdielať na

Žena mala stráviť u muža kľudný večer. Odrazu vybehla na ulicu s reznými ranami

SPIŠSKÁ NOVÁ VES / Muž zo Spišskej Novej Vsi chcel mať vášnivú noc, no namiesto toho skončil v policajných putách. Zaútočil totiž na ženu, ktorú si zavolal do bytu. Tá skončila v nemocnici. Upozorňujeme, že nasledujúce zábery nie sú vhodné pre maloletých divákov.

Dráma sa odohrala v jednom z bytov na sídlisku Mier. Podľa prvotných informácií mal muž zaútočiť na ženu s nožom. Tá skrvavená vybehla na ulicu. Svedčia o tom aj kvapky krvi, ktoré mapovali jej cestu úteku. Boli na spoločnej chodbe aj na chodníku pred panelákom.  "Žena mala otvorenú ranu vo vlasatej časti hlavy a tiež rezné rany na ľavej hornej končatine. po ošetrení ju záchranári previezli na ošetrenie do nemocnice v Spišskej Novej Vsi," informovala hovorkyňa záchranárov Katarína Načiniaková. 

Ako prví na miesto dorazili spišskonovoveskí PMJčkári aj so záchranármi. Kým v sanitke žene pomáhali, policajtov zaujímal páchateľ. Muž v byte už nebol. "Spišskonovoveskí policajti udalosť na mieste dôkladne zadokumentovali a začali trestné stíhanie pre zločin ublíženia na zdraví v štádiu pokusu," informovala policajná hovorkyňa Lenka Ivanová. Po útoku sa rozbehlo masívne policajné pátranie. Muža zadržali PMJčkári neďaleko miesta činu. Po zadržaní priniesli páchateľa naspäť do bytu na procesné úkony. Podľa susedov ide o muža, ktorý má psychické problémy a podobný scenár bol iba otázkou času.

"Zadržaná bola jedna podozrivá osoba, ktorá bola po vykonaní potrebných procesných úkonov umiestnená do cely policajného zaistenia. Vzhľadom na ďalšie prebiehajúce vyšetrovanie bližšie informácie nateraz poskytovať nebudeme, aby nedošlo k jeho zmareniu alebo sťaženiu," uzavrela policajná hovorkyňa. 

Pozrite si reportáž o žiakovi, ktorý napadol vodiča autobusu:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy