Oblačno
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Muž ponúkol chlapcovi 20 eur za orálne uspokojenie. Keď odmietol, ťahal ho do kríkov
Zdielať na

Muž ponúkol chlapcovi 20 eur za orálne uspokojenie. Keď odmietol, ťahal ho do kríkov

KOMÁRNO / Muž (34) z okresu Šaľa nútil mladistvého chlapca, aby ho za 20 eur orálne uspokojil. Stalo sa to pred železničnou stanicou. Keď chlapec odmietol, začal ho ťahať do kríkov. Zakročili nielen mestskí policajti, ale aj tamojší bezdomovci.

O pol deviatej ráno mieril 14-ročný chlapec zo železničnej stanice k lekárovi, keď ho oslovil cudzí muž. V tom čase bola v blízkom parku skupinka ľudí, ktorí tam trávia väčšinu dňa. Spozorneli, keď začuli volanie chlapca o pomoc. "Oproti mne bežal chalanisko, že Miki, Miki, tak som utekal k nemu, my sa poznáme," uviedol kamarát Miklós Döme. "On plakal a kričal o pomoc," dodal svedok Ivan Rigó.

To už ale muž, ktorý ponúkal chlapcovi peniaze, aby ho orálne uspokojil, začal utekať pred skupinou rozhnevaných mužov. Tých chcel najprv uplatiť, aby nevolali políciu a ukryl sa v blízkom obchode. "Že tu máte 20 euro, my nechceme 20 euro," povedal Ivan. "Počas hliadkovej činnosti sme si všimli skupinu bezdomovcov, ktorí nám mávali," informoval Dávid Petrík MsP Komárno. 

Hliadka mestskej polície muža v obchode zadržala. Keďže nemal pri sebe doklady, putoval na policajnú stanicu, kde sa dokonca priznal. "Povedal, že chcel, že mu ponúkal nejakú finančnú sumu," povedal Dávid Petrík. "Uviedol aj to, že s nejakým Paťkom z Duloviec prespával v hoteli a potom prišiel vlakom do Komárna a hľadal tu ďalšie známosti. On to bral normálne, že za tú finančnú hotovosť, že to je nejaká služba," opísal Ján Šudák, MsP Komárno. "Že on o tom nevedel, že má 14 rokov. To bola jeho obhajoba, že on si myslel, že má 16, alebo 17," doplnil Dávid Petrík."Chlapec mi hovoril, že ho chytil za tričko a ťahal do kríkov," oponuje výrokom muža Miklós Döme.

"Po spísaní úradného záznamu sme privolali štátnu políciu," povedal Dávid Petrík. "Vzhľadom na počiatočné štádium vyšetrovania a na poškodenú osobu zatiaľ nemôžeme k prípadu poskytnúť viac informácií," informovala Renáta Čuháková, hovorkyňa KR PZ Nitra. 34-ročný muž bol podľa informácií TV JOJ po vypočutí prepustený na slobodu. "Dúfam, že to nebude zas, pokračovať," dodal ďalší zo svedkov Otto Lakatoš

Súvisiace články

Najčítanejšie správy