Skoro jasno
19°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
V bratislavskom hoteli sa pobili dvaja nahí muži. Polícii tvrdili, že trénovali box
Zdielať na
Krimi

V bratislavskom hoteli sa pobili dvaja nahí muži. Polícii tvrdili, že trénovali box

BRATISLAVA / Policajná hliadka nadránom zasahovala v jednom z bratislavských hotelov. Dvaja ubytovaní muži sa mali v izbe pobiť. Keď ale policajti vtrhli do ich izby, zostali poriadne prekvapení. Obaja boli totiž nahí a nielen to.

Polícia bola privolaná do bratislavského hotela na Dulovom námestí krátko po tretej ráno. Z hotelovej izby sa ozýval krik a buchot, policajti šli teda situáciu preveriť. Keď otvorili dvere izby, zostali v šoku. Dvaja nahí muži sa tam fyzicky napádali. Policajti teda museli zakročiť a vyzvali ich, aby prestali a predložili doklady totožnosti. 

Keď sa snažili zistiť, prečo sa dvaja 37-roční muži v hotelovej izbe bili, dostali odpoveď, akú zrejme nečakali."Obaja muži, 37-roční cudzí štátni príslušníci, ktorí boli zjavne pod vplyvom alkoholu, policajtom uviedli že sú boxeristi a pred spaním si chceli zatrénovať," informovala polícia. 

Muži mali v oblasti tváre a vrchnej časti tela viaceré zranenia, na miesto preto dorazili záchranári RZP. Oboch nakoniec previezli do jednej z bratislavských nemocníc. "K zraneniu iných osôb nedošlo, muži škodu spôsobenú hotelu uhradili," informovala ďalej polícia. .

Pozrite reportáž o šokujúcom prípade: Slovensku našli mŕtvu pri hoteli:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy