Skoro jasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Obyvatelia bytovky pre zápach zalarmovali políciu. Tá objavila v byte mŕtvych manželov
Zdielať na

Obyvatelia bytovky pre zápach zalarmovali políciu. Tá objavila v byte mŕtvych manželov

ZVOLEN / Vo štvrtok, krátko pred ôsmou hodinou večer, zasahovali všetky záchranné zložky na sídlisku vo Zvolene. Susedia už pár dní cítili nepríjemný zápach, ktorý sa šíril z jedného z bytov na štvrtom poschodí. Jeho obyvateľov už niekoľko dní nevideli a preto sa snažili zistiť, či sú v poriadku.

Keďže nik neodpovedal a neotváral dvere, volali policajtov. Privolaní hasiči otvorili dvere bytu. V byte objavili dve nehybné telá starších manželov. Polícia miesto zabezpečila a prípad vyšetruje. "U oboch nebohých bola nariadená pitva za účelom zistenia presnej príčiny smrti," uviedla policajná hovorkyňa v Banskej Bystrici Petra Kováčiková.

Staršieho muža a jeho partnerku našli v rôznych izbách bez známok života, každý z nich ležal na zemi dolu tvárou. Podľa prvotných informácií bola žena v obývačke na zemi pri sedačke a muža našli v spálni.

Podľa prvotných informácií žena zrejme zomrela skôr ako jej partner. Na mieste bol obhliadajúci lekár, k príčine smrti bude možné povedať viac až po pitve. Čo sa v byte presne odohralo, za akých okolností prišla dvojica o život, to už vyšetruje polícia vo Zvolene.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy