Polojasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Zrážka autobusu s autom skončila tragédiou. V autobuse sedelo 28 cestujúcich
Zdielať na

Zrážka autobusu s autom skončila tragédiou. V autobuse sedelo 28 cestujúcich

TRNAVA / Na ceste medzi Trnavou a Špačincami došlo k vážnej nehode. Autobus sa tu zrazil s osobným autom. Na mieste zasahovali všetky záchranné zložky, nehoda si vyžiadala život mladého muža.

V čase nehody sedelo v autobuse 28 cestujúcich. Podľa doterajších informácií sa našťastie z cestujúcich zranila len jedna žena. "64-ročná žena utrpela povrchové poranenia hrudníka," vyjadril sa Jozef Minár, hovorca operačného strediska záchranárov. Podľa informácií polície mal vodič Fabie z doposiaľ nezistených príčin prejsť do protismeru, kde sa zrazil s autobusom.  Auto i autobus odhodilo mimo cestu, každé na opačnú stranu cesty. Silný náraz z Fabie vytrhol motor. Našli ho o pár metrov ďalej v kukuričnom poli. 

30- ročný vodič auta utrpel vážne zranenia, ktorým aj napriek snahe záchranárov podľahol. "Podľa predbežných zistení pravdepodobne vodič neprispôsobil rýchlosť a nezvládol riadenie. Nie je vylúčené, že mohol dostať počas jazdy aj mikrospánokm" informovala policajná hovorkyňa Mária Linkešová.




 "Presné príčiny a okolnosti nehody polícia na mieste zisťuje," informovala polícia. 

K vážnej nehode došlo v stredu aj v obci Hybe pri Liptovskom Mikuláši. Dodávka sa tu zrazila s nákladiakom v neprehľadnej zákrute. Viac v reportáži TU:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy