Oblačno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Matka s malým dieťaťom na D1 nabúrala. V nemocnici sa mala priznať k užívaniu narkotík
Zdielať na

Matka s malým dieťaťom na D1 nabúrala. V nemocnici sa mala priznať k užívaniu narkotík

BRATISLAVA / Tridsaťdeväťročná Alena spôsobila na D1 vážnu dopravnú nehodu. Svojim autom čelne vrazila do pracovného stroja, konkrétne do valca. V aute sedel aj jej maloletý chlapček. Podľa informácií TV JOJ mala vodička pri sebe kryštalickú látku.

Alena spolu so svojim päťročným synom išla 14. júna po diaľnici D1 v smere z Trnavy do Bratislavy. Na kilometri 33 prešla do uzavretého pruhu, kde v tom čase bola zaparkovaná ťažká pracovná technika. Autom čelne vrazila do pracovného valca. Po nehode zostala vodička v aute s viacerými zraneniami zakliesnená a vyslobodiť ju museli hasiči. Po prvotnom ošetrení ju do nemocnice transportoval záchranársky vrtuľník.

Malého chlapca našli pod palubnou doskou pred sedačkou spolujazdca, no našťastie len s malými odreninami. Podľa informácií TV JOJ 39-ročnej Alene v nemocnici pri vyšetreniach vypadla zo spodnej bielizne, konkrétne z podprsenky, biela kryštalická látka. Podľa zdroja TV JOJ sa dokonca mala priznať, že je dennou užívateľkou narkotík.

Polícia sa k celému prípadu vyjadrila veľmi stroho. Podľa informácií TV JOJ bol biely prášok odoslaný na expertízu a čaká sa na jej výsledky. "Môžeme potvrdiť, že krv aj kryštalická látka bola zaslaná na expertízu. Výsledkami expertízneho skúmania odberu krvi doposiaľ nedisponujeme," uviedol policajný hovorca v Bratislave Michal Szeiff. To, či bola aj v čase nehody pod vplyvom drog ukáže až ďalšie vyšetrovanie. Žiadne obvinenie zatiaľ nepadlo. 

Pozrite si archívnu reportáž.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy