Jasno
11°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Mladíci v Liptovskom Mikuláši zničili autá na parkovisku, po nehode utiekli
Zdielať na

Mladíci v Liptovskom Mikuláši zničili autá na parkovisku, po nehode utiekli

LIPTOVSKÝ MIKULÁŠ / Mladíci na tmavom Audi narazili v utorok večer do áut na parkovisku pred nákupným centrom v Liptovskom Mikuláši. Po nehode nielenže nezastavili, dokonca tam nechali auto a z miesta ušli.

V priebehu ostatných dvoch dní, ide už o druhý prípad úteku z miesta dopravnej nehody, ktorý riešia mikulášski policajti.

Aktuálny prípad je však zaujímavý v tom, že vinník nehody nechal na mieste svoje auto. To odstavil za autoumývarňou, pár desiatok metrov od miesta kolízie. Podľa svedkov vybehli z tmavého Audi dvaja mladíci a cez vysokú trávu sa brodili smerom k hlavnej ceste. Škodu, ktorú pri svojej krkolomnej jazde spôsobili dokumentovala polícia.

"Doposiaľ neznámy vodič viedol osobné motorové vozidlo Audi po miestnej komunikácii pri obchodnom dome. Následne z doposiaľ presne nezistených príčin prešiel do protismeru, kde narazil do dvoch odstavených motorových vozidiel Citroën a Ford," uviedol hovorca žilinskej polície Radko Moravčík. 

V čase nehody v nich nikto nesedel, majitelia boli na nákupoch. Za útek z miesta dopravnej nehody sa vodičovi uloží pokuta od 300 do 1 300 eur, zároveň si za volant nesadne minimálne jeden rok. Polícia už podľa našich zistení kontaktovala majiteľa tmavého Audi. Ten spolupracuje na objasňovaní nehody.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy