Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Pod Mostom SNP našli dievča. S najväčšou pravdepodobnosťou spadlo z reštaurácie
Zdielať na

Pod Mostom SNP našli dievča. S najväčšou pravdepodobnosťou spadlo z reštaurácie

BRATISLAVA / Podľa informácii TV JOJ došlo krátko po 16:00 hodine v Bratislave k nehode. Sedemnásťročné dievča podľa nepotvrdených informácií spadlo z vyhliadky reštaurácie, ktorá sa nachádza nad Mostom SNP.

Z vyhliadky na Moste SNP popoludní spadla neplnoletá žena. Dopadla na odstavené auto. Záchranári ju previezli do jednej z bratislavských nemocníc, kde leží v umelom spánku v kritickom stave.

"Oznámenie o nehybnom tele ženy nachádzajúcom sa na osobnom motorovom vozidle zaparkovanom na parkovisku pod Mostom SNP, sme prijali krátko po 16:15 popoludní. Žena mala s najväčšou pravdepodobnosťou spadnúť z vyhliadky situovanej nad Mostom SNP. Neplnoletú osobu ženského pohlavia so zraneniami previezli do jednej z bratislavských nemocníc. Poverený príslušník okresného riaditeľstva policajného zboru Bratislava V. začal v tomto prípade trestné stíhanie vo veci prečinu ublíženia na zdraví. Všetky okolnosti prípadu sú nateraz predmetom vyšetrovania," potvrdila hovorkyňa bratislavskej polície Lucia Mihalíková.  

Súvisiace články

Najčítanejšie správy