Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Na R1 vbehol srnec. Vodička strhla volant do zvodidiel
Zdielať na

Na R1 vbehol srnec. Vodička strhla volant do zvodidiel

BANSKÁ BYSTRICA / Ďalší stret s lesnou zverou sa skončil nehodou. V pondelok večer na R1 pri Banskej Bystrici vbehol srnec pod kolesá prichádzajúceho auta. Za volantom sedela 36-ročná žena, ktorá sa po veľkonočných sviatkoch vracala domov do Brezna.

Srnec sa na R1 dostal v miestach, kde už nie je oplotenie, ocitol sa tak priamo na rušnej vozovke. Zviera pobehujúce po ceste si všimla vodička osobného auta z Brezna doslova pár metrov pred nárazom. Žena strhla volant, no zrážke aj tak nedokázala zabrániť. Vozidlo sa ocitlo mimo cesty, nabúralo do zvodiel, ktoré poškodilo. Odtiaľ ho odhodilo späť na vozovku.

Vodička vyviazla akoby zázrakom bez vážnejších zranení. Mala obrovské šťastie, že sa nedostala do kolízie s inými prechádzajúcimi autami.

Srnec, ktorý na cestu vbehol zrážku s autom neprežil. Nehoda zavinená prebiehajúcou lesnou zverou skončila tísícovými škodami, odnieslo si to nielen auto, ale poškodené sú aj zvodidlá na niekoľko metrovom úseku.

Hasiči zasahovali pri vážnej nehode, ktorá sa stala v obci Jablonica. Osobné auto po náraze skončilo prevrátené na streche:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy