Oblačno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Na prešovskom sídlisku našli mŕtveho muža. Časť tela mal ponorenú vo vode
Zdielať na

Na prešovskom sídlisku našli mŕtveho muža. Časť tela mal ponorenú vo vode

PREŠOV / Prešovčan v pondelok ráno našiel pri prechádzke popri rieke mŕtveho muža. Časť jeho tela bola ponorená vo vode. Muž už nedýchal. Ani privolaní záchranári mu už nedokázali pomôcť.

Staršieho muža našli pri brehu rieky na jednom z prešovských sídlisk. Nehybne ležal na zemi a časť tela mal ponorenú vo vode. Prešovčan, ktorý si ho všimol, ihneď privolal záchranné zložky. "Po príchode na miesto udalosti príslušníci zistili, že osoba je hornou časťou tela vo vode,tvárou nadol,"  vyjadril sa operačná dôstojník hasičského zboru Kamil Šoltis. Keď ho vytiahli z vody privolaní hasiči, už nejavil známky života. "Príslušníci vytiahli osobu na breh, kde lekár konštatoval smrť danej osoby," pokračoval Šoltis. 

"Mŕtvy muž bol stotožnený ako 73 ročný Prešovčan," informoval policajný hovorca Daniel Džobanik. Smrť muža nájdeného v rieke preveruje polícia. Možné je aj to, že sa nešťastne pošmykol a spadol do vody. To, či sa utopil alebo sa mu osudným stalo niečo iné, ukážu až výsledky pitvy. "Obhliadajúci lekár skonštatoval smrť bez známok cudzieho zavinenia a nariadil pitvu. Polícia začala trestné stíhanie vo veci prečinu usmrtenia," dodal Džobanik. 

Pozrite si reportáž o podobnom prípade. Mŕtve telo muža viselo na moste: 

Najčítanejšie správy