Zatiahnuté
10°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Tragická nehoda na strednom Slovensku. Po zrážke auta s taxíkom zahynula 51-ročná žena
Zdielať na

Tragická nehoda na strednom Slovensku. Po zrážke auta s taxíkom zahynula 51-ročná žena

BZENICA / Na hlavnej križovatke v obci Bzenica pri Žiari nad Hronom sa zrazilo osobné auto s taxíkom. Päťdesiatjedenročná spolujazdkyňa z osobného auta, ktoré sa po náraze prevrátilo na strechu, podľahla ťažkým zraneniam po prevoze do nemocnice. Záchranári z miesta odvážali aj vodičov oboch vozidiel.

Nehoda sa stala priamo v obci, na hlavnej križovatke. Päťdesiatšesťročný vodič Felicie išiel smerom od Vyhní, prichádzal z vedľajšej cesty a nedal prednosť taxíku. Šesťdesiatročný vodič idúci po hlavnej ceste tak už nestihol zareagovať a došlo k zrážke. Náraz bol silný, Feliciu s dvojčlennou posádkou odhodilo mimo cesty, vozidlo sa prevrátilo na strechu.

"Sme zistili ,že sa jedná o zrážku dvoch vozidiel, jedna osoba už bola mimo vozidla v opatere záchranárov," opísal hasič Miroslav Krajči. Záchranári pomáhali všetkým trom účastníkom nehody. Do nemocnice postupne odviezli dvojicu z prevrátenej felície ako aj 60-ročného vodiča taxíka.

Nehoda skončila s fatálnymi následkami. Päťdesiatjedneročná spolujazdkyňa z osobného auta podľahla ťažkým zraneniam po prevoze do nemocnice. Polícia okolnosti nehody vyšetruje, no podľa všetkého išlo o nesprávny spôsob jazdy cez križovatku a nedanie prednosti v jazde vozidlám prichádzajúcim po hlavnej ceste

Súvisiace články

Najčítanejšie správy