Zatiahnuté
10°
Bratislava
Danica, Dana
16.4.2024
Mŕtve telo muža našla v izbe jeho družka. Vyšetrovateľ začal trestné stíhanie pre vraždu
Zdielať na

Mŕtve telo muža našla v izbe jeho družka. Vyšetrovateľ začal trestné stíhanie pre vraždu

Archívna reportáž

ŠTITÁRE / Policajný vyšetrovateľ začal trestné stíhanie vo veci obzvlášť závažného zločinu vraždy potom, čo v stredu našli v dome telo mŕtveho 58-ročného muža. Nebohý mal na hlave viaceré zranenia. Policajti na mieste zadržali 64- ročnú ženu, ktorá bola jeho družka a práve ona ho mala objaviť.

V obci Štitáre (okr. Nitra) našli telo mŕtveho 58-ročného muža. Ležalo v kaluži krvi v dome v izbe na prízemí. Podľa ohliadajúceho lekára mal zranenia hlavy. V dome s ním bývala aj 64- ročná družka, ktorá zavolala záchranárov a zakrátko tam smerovali aj policajti. Družka policajtom vysvetľovala, že o nič nejde a spadol sám na drevo. "Privolaný lekár nevylúčil cudzie zavinenie a u nebohého bude vykonaná pitva," informuje policajná hovorkyňa Božena Bruchterová. 

Ženu následne polícia zadržala a umiestnila do cely policajného zaistenia. "Na mieste bola vykonaná obhliadka, pri ktorej kriminalistický technik zaistil biologické a vecné stopy," informovala ďalej hovorkyňa  U nebohého bola vykonaná pitva, ktorá potvrdila, že muž zomrel cudzím zavinením. Bol brutálne dobitý do tváre a hlavy drevenou latou. Pomoc však nedostal okamžite a zomrel na podchladenie.

 "Vo veci prebieha vyšetrovanie a doposiaľ nebolo vznesené obvinenie žiadnej konkrétnej osobe," dodala Bruchterová. 

V budove potravín našli mŕtve telo muža.Čo sa tu odohralo sa dozviete v reportáži:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy