Skoro jasno
12°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Po havárii ohrozovali ostatných vodičov káble elektrického vedenia
Zdielať na

Po havárii ohrozovali ostatných vodičov káble elektrického vedenia

NACINA VES / Všetky záchranné zložky včera zasahovali pri dopravnej nehode, ku ktorej došlo v obci Nacina Ves. Havarovala tam 30-ročná žena, ktorá podľa polície neprispôsobila rýchlosť jazdy stavu a povahe vozovky a tiež poveternostným podmienkam. S autom skončila v priekope, pričom trafila betónový stĺp. Skomplikovala tým jazdu aj ďalším vodičom.

Za volantom havarovanej škodovky sedela 30 ročná Martina. Podľa polície pri prejazde ľavotočivou zákrutou dostala na zasneženej vozovke šmyk.
Auto vyletelo z cesty a narazilo do stĺpa elektrického vedenia. Pri nehode zasahovali všetky záchranné zložky. Do ich príchodu bola už vodička mimo vozidla. Pri nehode sa našťastie zranila iba ľahko.

Poškodením stĺpu však zostali nad vozovkou visieť elektrické káble, ktoré zachytil práve prechádzajúci autobus. Policajti preto cestu obojsmerne uzavreli. Sprejazdniť sa ju podarilo až po príchode elektrikárov, ktorí visiace káble z autobusu odstránili. U vodičky policajti alkohol nezistili, no na mieste jej uložili blokovú pokutu. Škoda, ktorá pri nehode vznikla bola predbežne vyčíslená na 8500 eur.

Havárie týkajúce sa stĺpov elektrického vedenia znamenajú ďalšie riziko pre všetkých zúčastnených:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy