Zatiahnuté
11°
Bratislava
Jela
19.4.2024
VIDEO: Takto jazdí vodič, ktorý nafúkal tri promile
Zdielať na

VIDEO: Takto jazdí vodič, ktorý nafúkal tri promile

RUŽOMBEROK / Polícia na sociálnej sieti zverejnila video zachytávajúce jazdu vodiča pod vplyvom alkoholu. Muž s bezmála troma promile spôsobil v Ružomberku viacero nehôd. V jazde mu napokon zabránil jeden z vodičov, do ktorého narazil.

Polícia zverejnila video 43-ročného vodiča Seatu. Ten nafúkal necelé 3 promile a za pár minút stihol na ružomberských cestách naraziť do dvoch zaparkovaných áut, zachytiť oproti idúce vozidlo a naraziť do zadnej časti vozidla, ktoré bolo odhodené do ďalšieho auta. 

Jeho zbesilú jazdu ukončil jeden z vodičov, ktorý mu zobral kľúče. Muž bol totiž odhodlaný šoférovať ďalej.​ "Sa čudujem, že som sa udržal a neoplieskal som mu hlavu o to starožitné auto. Jednoducho som mu otvoril dvere a vybral som mu kľúče zo štartéra," vyjadril sa účastník nehody Ľubomír. 

Polícia prípad vyšetruje a verí v spravodlivé potrestanie nezodpovedného vodiča. "Sudca pre prípravé konanie okresného súdu Ružomberok vyhovel návrhu prokurátora a vzal obvineného do väzby. Dôvodom väzby je obava z pokračovania v trestnej činnosti," informovala policajná hovorkyňa Lenka Belavá. 

O incidente sme vás informovali v KRIMI 2. januára. Pozrite si reportáž: 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy