Jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Žena z Piešťan prežila zrážku s vlakom. Vraj sa išla len prejsť
Zdielať na
Krimi

Žena z Piešťan prežila zrážku s vlakom. Vraj sa išla len prejsť

PIEŠŤANY / O obrovskom šťastí v nešťastí môže hovoriť mladá žena z Piešťan, ktorá sa podľa vlastných slov išla v nedeľu večer poprechádzať za mesto. Za dosiaľ neobjasnených okolností sa ocitla na železničnej trati práve vo chvíli, keď tadiaľ prechádzal rýchlik. Rútiaci sa vlak ženu zachytil, no tá akoby zázrakom prežila.

Bolo krátko pred siedmou hodinou večer, keď sa k Piešťanom blížil rýchlik z Košíc. Rušňovodič náhle zatiahol rýchlobrzdu. Na neosvetlenej trati si totiž v poslednej chvíli všimol osobu, ktorú zachytil pravou časťou vozňa. Na miesto ihneď privolal všetky záchranné zložky.

Vlakom zrazenú osobu našli ako prví hasiči z Piešťan. Išlo o ženu, ktorá napriek mimoriadne vážnym zraneniam komunikovala s okolím. Tridsaťpäťročná žena ležala pod železničným násypom, kde ju odhodilo po silnom náraze. Hasiči jej poskytli predlekársku prvú pomoc a po príchode sanitky pomohli s jej naložením. Mladá Piešťanka utrpela zranenia hornej a dolnej končatiny, chrbtice i panvy. Vlak ju však našťastie nezasiahol do hlavy. Z miesta ju previezli do najbližšej nemocnice. Okolnosti za akých došlo k nešťastiu sú predmetom vyšetrovania. Žena sa mala vyjadriť, že sa k trati išla iba prejsť.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy