Jasno
12°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Útok mladíka priamo pod oknami paneláku. Expriateľka skončila po bitke s uhryznutím prsta
Zdielať na
Krimi

Útok mladíka priamo pod oknami paneláku. Expriateľka skončila po bitke s uhryznutím prsta

Zdroj: ISIFA

CHEB / Dvadsaťjedenročný mladík napadol svoju expriateľku brutálnym spôsobom. Najskôr ju zbil, a následne ju pohryzol do prsta. Celému útoku ale ešte predchádzalo stretnutie s jej terajším partnerom. To sa zvrtlo do poriadnej hádky, ktorú zrejme počuli aj susedia z paneláku.

Incident sa odohral ešte na konci októbra v českom meste. Je možné, že mladík nezniesol, že jeho o tri roky staršia expriateľka má nového partnera. Pred panelákom sa najskôr stretol s jej súčasným partnerom, čo viedlo k poriadnej hádke. "Súčasný priateľ počas hádky rozbil sklenenú výplň pri vstupných dverách paneláku. Práve v tom momente na miesto smerovala aj žena, kde sa s bývalým priateľom stretla," opísal priebeh okolností policajný hovorca Jakub Kopřiva pre idnes.cz 

Dvadsaťjedenročný mladík sa neudržal a pred vchodovými dverami jej začal vulgárne nadávať, potom nasledovalo aj napadnutie. "Kopol ju do oblasti hrudníka a hlavy. Žena sa ďalšiemu útoku bránila, a pri tom ju muž pohrýzol do prsta na ruke," pokračoval hovorca. Žene pomohol až jej súčasný priateľ, ktorý mladíka od nej odtrhol. Jeho slovné útoky ale pokračovali, no po chvíli sa dal útek. Žena skončila v nemocnici so zraneniami, ošetriť jej museli aj prst. 

"Vzhľadom na to, že 21-ročný muž sa svojho konania dopustil na verejnom mieste, kriminálni vyšetrovatelia z Chebu ho obvinili zo spáchania prečinu výtržníctva, za ktoré mu hrozia až dva roky za mrežami," dodal k prípadu policajný hovorca Kopřiva. 

Pozrite si reportáž o brutálnom útoku chlapca. Napadol vlastnú matku:

Najčítanejšie správy