Zatiahnuté
11°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
V okolí Pentagonu úradoval díler. Mal pri sebe stovky dávok drog
Zdielať na

V okolí Pentagonu úradoval díler. Mal pri sebe stovky dávok drog

BRATISLAVA / Približne 600 dávok drogy a takmer 10 -tisíc eur skončilo minulý týždeň v rukách policajtov. Sledovali totiž Bratislavčana, ktorý obchodoval s drogami. Muž skončil v cele a hrozí mu až 15 -ročné väzenie.

Polícii sa minulý týždeň podarilo zadržať 40 -ročného Štefana, ktorý obchodoval s drogami v okolí neslávne známeho Pentagonu. V tejto budove a v jej okolí, ktorá je časťou jednej z Bratislavských mestských častí, je väčší výskyt narkomanov. Aj preto si tu obvinený muž našiel vhodné podmienky na distribúciu drog. Policajti ho zadržali so súhlasom prokurátora v utorok minulý týždeň.

Pri prehliadke mu zaistili igelitové vrecko s drogou. Pri sebe mal viac než 1 100 eur. Krátko po zadržaní vykonali uňho doma domovú prehliadku a skontrolovali mu aj auto. Pri tejto prehliadke našli takmer 8000 eur a zatavené striekačky, a vrecká s drogou.  

"Zaistené peniaze mali byť zároveň získané trestným činom, a preto bude o nich rozhodnuté v zmysle zákona," informovala  Lucia Mihalíková, hovorkyňa polície. Podľa predbežného skúmania polície, by sa zo zaisteného množstva dalo vyrobiť 570 dávok drogy. V prípade preukázania viny obvinenému mužovi hrozí väzenie na  10-15 rokov. 

Dvojica ponúkala drogy tínedžerom. Pozrite sa, ako to dopadlo:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy