Jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Rodičom sa vyhrážal, že ich zabije. Hrozí mu trojročné väzenie
Zdielať na

Rodičom sa vyhrážal, že ich zabije. Hrozí mu trojročné väzenie

PREŠOV / Najprv mal vykopnúť vchodové dvere a neskôr sa rodičom dokonca vyhrážať, že ich zabije. Na 34-ročného syna museli v obave o život zavolať políciu. Muž skončil v cele. Polícia prípad z východného Slovenska vyšetruje ako nebezpečné vyhrážanie.

Malo sa to stať na samé poludnie, keď v jednom z bytov v paneláku museli zasahovať policajti. V obave o svoj život ich mali zavolať rodičia 34-ročného muža. Svojím správaním mal u nich vzbudiť obavu o život a zdravie. Neostalo iba pri verbálnych útokoch. Po jeho vystrájaní museli meniť vchodové dvere.

"Voči rodičom sa mal správať agresívne a taktiež vykopnúť vchodové dvere na ich byte," informuje hovorca prešovskej polície Daniel Džobanik. 

Podľa zistení redakcie TV JOJ z prostredia vyšetrovania mal byť jednou z príčin takéhoto správania alkohol. Susedia boli vo vyjadreniach zdržanliví. "Humenčan mal v byte svojich rodičov vyhrážať sa matke ako aj otcovi zabitím," uviedol Džobanik. 

Policajti v prípade začali trestné stíhanie vo veci prečinu nebezpečného vyhrážania. Vyšetrovanie naďalej pokračuje a policajti vo veci urobili nevyhnutné úkony. To, čo sa malo v byte odohrať, rodičia komentovať nechceli.

Keďže sa mal skutok stať na chránených osobách, v prípade dokázania viny zaň hrozí až 3-ročné väzenie.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy