Polojasno
16°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
VIDEO: Preteky luxusných áut sa skončili smrťou muža, ktorý cestoval s rodinou
Zdielať na

VIDEO: Preteky luxusných áut sa skončili smrťou muža, ktorý cestoval s rodinou

DOLNÝ KUBÍN / Preteky na luxusných autách sa skončili tragickou smrťou muža, ktorý cestoval v aute so svojou rodinou. Vodiči nezvládli ich nebezpečný manéver. Vo veľmi vysokej rýchlosti predbiehali cez plnú čiaru. Polícia na svojej stránke uviedla, že v prípade budú postupovať veľmi nekompromisne.

​Poľskí vodiči luxusných áut Porsche a Ferrari sa pretekali okolo obeda na ceste v okrese Dolný Kubín. Predbiehanie vo vysokej rýchlosti cez plnú čiaru sa skončilo tragicky, avšak nie pre týchto vodičov. Polícia na svojej stránke na sociálnej sieti zverejnila celé video z nehody. Na záberoch sú zachytené momenty, ktoré predchádzali zrážke. 

Dvadsaťsedemročný vodič Ferrrai sa po predbiehaní stihol zaradiť, 42- ročný vodič v Porsche Cayenne ale do neho následne vrazil  Na záberoch bolo vidieť, ako sa následne čelne zrazil s vodičom Škody Fabie, ktorý bol 51- ročný Slovák. Ten cestoval so svojou rodinou. Zrážku s Porsche neprežil. Ťažké zranenia utrpela jeho 50- ročná spolujazdkyňa. Predbežne ľahké zranenia utrpel aj 21- ročný muž, ktorý taktiež sedel vo Fabii. 

"Alkohol u vodičov vykonanými dychovými skúškami zistený nebol. U nebohého vodiča bude vykonaná pitva. Policajti 42 ročnému vodičovi Porsche obmedzili osobnú slobodu a predviedli ho na policajný útvar," vyjadril sa hovorca Radko Moravčík.

Hmotná škoda bola predbežne vyčíslená na 35.500 €. "Polícia bude postupovať nekompromisne. Zatiaľ bol spracovaný návrh na väzbu pre vodiča Porsche," napísala polícia na svojej stránke. 

Pozrite si reportáž o 32- ročnom vodičovi, ktorý podľa polície nezvládol riadenie. S autom skončil v stĺpe a nezranil sa len on: 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy