Skoro jasno
14°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Priviezli drogy policajtom priamo na taxíku
Zdielať na

Priviezli drogy policajtom priamo na taxíku

Archívna reportáž

KOMÁRNO / Cesta taxíkom do susednej dediny a späť bola pre 31-ročného muža z Komárna na dlhší čas posledná. Kriminalisti, ktorí taxík zastavili, mali o materiál postarané.

Prípad 3 mužov a mladej ženy z taxíka, ktorý zastavili komárňanskí kriminalisti pri Iži a presunuli pasažierov zo sedadiel rovno na zem, má pokračovanie. Jednému z pasažierov zostal nechcený náramok na rukách o čosi dlhšie. Červeným taxíkom sa viezli nielen 4 Komárňania, ale aj zakázané látky.

Tie vyšetrovatelia našli nielen vo forme kryštalickej látky rozsypané za sedadlom vodiča, ale aj zatavené v striekačke a dokonca aj v kufri auta.
Dve plné igelitky so sušenou marihuanou sa dostali do batožinového priestoru zrejme aj s asistenciou samotného taxikára.

"Zaistený materiál bol zaslaný na expertízu," dodáva Božena Bruchterová, hovorkyňa KR PZ v Komárne.

Zo 4-člennej posádky taxíka zostal za mrežami jediný. 31-ročný Viktor z Komárna. Zvyšní traja boli zrejme len nedočkaví klienti či užívatelia a
po vypočutí boli prepustení na slobodu.

"Z drogovej trestnej činnosti obvinil krajský policajný vyšetrovateľ 31 ročného muža, obvinený je stíhaný väzobne," hovorí Božena Bruchterová.

Štvorica sadla do taxíka v Komárne, odviezli sa do susednej Iže, kde ich mal taxikár počkať pred určenou adresou, aby ich priviezol späť do
Komárna. Taxislužbu takýmto spôsobom údajne nevyužili po prvýkrát.

Do predaja omamných látok sa občas zapletú nielen taxikári, ale aj policajti:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy