Oblačno
10°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Muž šiel hľadať kozu. Nešťastnou náhodou vypadol z traktora a ten ho privalil
Zdielať na

Muž šiel hľadať kozu. Nešťastnou náhodou vypadol z traktora a ten ho privalil

MARKUŠKA / Tragédia v okrese Rožňava sa stala v stredu popoludní. Dvadsaťdvaročný Tomáš zahynul pod kolesami traktora, s ktorým sa údajne prešiel sám. Nešťastná zhoda udalostí zrejme prispela k tomu, že mladý muž bol namieste mŕtvy.

Traktor podľa informácií TV JOJ zavalil mladého muža na cintoríne, kam šiel hľadať stratenú kozu. Traktor, na ktorom šiel zviera hľadať si narýchlo požičal. 

Na miesto cintoríne mal Tomáš schádzať z kopca. Podľa stôp údajne kolesom zišiel do malej priekopy, z traktora zrejme vypadol a spadol do betónového kanála. Malotraktor mladého muža prešiel a následne privalil. "Ide o 22-ročného mladého muža, ktorý počas jazdy dolu kopcom vypadol z malotraktora, ktorý ho následne prešiel a usmrtil," povedal ohliadajúci lekár Otto Mižík. Podľa informácií bol na mieste mŕtvy. 

Nehybné telo Tomáša našiel jeho brat, ktorý následne skončil v rukách záchranárov. "Na mieste sme zistili, že malotraktor je ešte v pohybe. Odstavili sme prívod paliva a pomocou lanka sme odstavili celý traktor," uviedol veliteľ zásahu hasičov z Dobšinej Michal Macko. Polícia priestor uzatvorila a presnú príčinu nehody vyšetrujú. 

Pozrite si archívnu reportáž.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy